RAVERZ

The Garden Rave: ken jij DJ Potato al?

The Garden Rave: ken jij DJ Potato al?

Nog eventjes en dan staat de tweede editie van The Garden Rave op de planning! Met Day-Mar, Pavo, Dano, DJ Potato, Uzi, Dizzy vs Damaze, Rabies en MC Den= in de line-up wordt het weer een heerlijk feestje. Vandaag lichten we een artiest uit: DJ Potato!

DJ Potato is de artiestennaam van Francois Frijns. Zijn interesse in housemuziek begon na het kopen van zijn eerste techno/trance tape. Na acht maanden kranten bezorgen, kocht hij op zijn 14e zijn eerste dj-set. En dat was de geboorte van DJ Potato.

Veelzijdigheid

Na het organiseren van kleine feesten in meerdere clubs in de buurt begon hij meer op te treden op hardcorefeesten. Vooral in het zuiden van ons land is hij veel op evenementen terug te vinden. Zijn sets zorgen voor zoveel enthousiasme dat hij telkens weer wordt teruggevraagd.

DJ Potato produceert een unieke en smaakvolle mix van freestyle, tek, early rave, old-school en spring. DJ Potato maakt muziek die schittert met veelzijdigheid, smaak en heeft het vermogen om een verhaal te vertellen aan zijn luisteraars.

Kaartjes voor The Garden Rave koop je via deze link.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

DISCLUB

Single Post

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Scroll naar boven