RAVERZ

ABOUT

RAVERZ
Jaren aan het organiseren!
0 +
Events Neergeknald!
0
Team Members
0

Als je van de dikste housemuziek, gezelligheid, vette headliners en een leger aan ravers houdt, dan is RAVERZ Festival jouw place to be. Leeuwarden is Rave. Leeuwarden is Techno. Leeuwarden is Hardcore 2 da bone! Zijn jullie klaar om te raven?

ONCE YOU PARTY WITH US
YOU'LL NEVER
FORGET!

We Always Push Harder!

Maak kennis met dè RAVERZ, dé party organisatie die toegewijd, vernieuwend en barstensvol energie is! We zijn ontstaan in vanuit onze liefde voor RAVE en ons verlangen naar onvergetelijke feesten in de regio.

En we zijn zekah niet zomaar een party organisatie! Wij zijn tevens de pioniers van van Garden Rave en wij hebben maar één missie: Leeuwarden op de kaart zetten als dé feesthoofdstad van het land!

Wij brengen de meest waanzinnige feesten tot leven met onze passie en creativiteit. En wij beloven: once you party with us, you’ll never forget! Dus zet je schrap en maak je klaar voor de allerbeste party experience ooit, dankzij RAVERZ!

RAVERZ richt op (early) Hardcore, Hardstyle, (harde) techno, industrial techno en andere rave muziekstijlen. Samen met een geweldige show en een goede sfeer: hebben wij de perfecte mix om jou sowieso zwaaaaaar aan het hakken en/of dansen te krijgen. Leef jij ook voor de raves? Sluit je dan aan bij de RAVERZ Familie.

MEET THE TEAM

Rene Piekema - Owner and Founder
Eliza van Houten - Owner and Founder
Harald Boonstra - Event Manager

Garden Rave

Wij gaan tot het uiterste om onze feesten en festivals keer op keer te overtreffen. Join the party en laat je meeslepen door de RAVERZ vibe.

GARDEN RAVE

AFTERMOVIE

Girl dancing rave

GET IN TOUCH!

Heb je vragen over het RAVERZ Festival?

Scroll naar boven