RAVERZ

FAQs

Tickets bestel je via YourTickets of via deze site! Pas op met tickets via derden, we kunnen de echtheid hiervan niet garanderen.

De verschillende fases typeren de ticketrondes. Fase 1 tickets zijn de eerste en daarom ook de goedkoopste. In de rondes die daarna volgen gaat de ticketprijs telkens wat omhoog. Hoe eerder je dus je kaarten koopt, hoe goedkoper je uit bent!

Voor vragen over je tickets kun je bij ons terecht via info@raverz.nl, bellen naar: 058 230 0006

Ben je 18 jaar of ouder, dan ben je van harte welkom op RAVERZ Festival. Bij de ingang zal om je legitimatie gevraagd worden, zorg er daarom voor dat je je rijbewijs, ID-kaart of paspoort bij de hand hebt.

Jazeker! De Neushoorn is gelegen op loopafstand van het centraal station in Leeuwarden. Parkeren kan dichtbij in parkeergarage Zaailand of Oldehove. Parkeergarage Zaailand Zaailand 5 8911 BL Leeuwarden Parkeergarage Oldehove Oldehoofsterkerkhof 3 8911 DH Leeuwarden

Het is bijna onmogelijk om een complete lijst op te leveren met wat je wel en niet mee mag nemen. Met onderstaande richtlijnen kun je hopelijk uit de voeten: 

Wel: nog niet opgeblazen opblaaselementen, vlaggetjes, go-pro’s, wegwerp camera’s… oh, en deodorant sticks en soortgelijke producten als ze nog in de officiële verpakking zitten! Zonnebrand mag je mee het terrein op nemen (ook als de verpakking al eens open is geweest). Houd er echter rekening mee dat spuitbussen die zonnebrand onder hoge druk vernevelen NIET toegestaan zijn, normale spray (met een pompje) mag wel mee.

Niet: Eigenlijk alles waarmee je jezelf of een ander kunt schaden… en nog wat andere dingen: Drugs, eigen eten en drinken (ook alcohol en snoep), elektronische sigaretten (mits de vloeistof in een afgeloten nieuwe(!) verpakking zit), selfiesticks, spuitbussen en parfumflesjes, geopende flessen met vloeibare inhoud, glas, plastic flessen, blik, bekers, koelboxen, vuurwerk, wapens (ook zakmessen en pepperspray), andere gevaarlijke voorwerpen, paraplu’s, buggy’s, stoelen, banken en tenten.

Wil je iets meenemen, maar staat het er niet tussen? Neem even contact met ons op via het contactformulier.

Grote zaal
Zo groot, maar toch zo knus: de Grote Zaal heeft met drie bars en een capaciteit van 700 personen de allure van een volwaardige concertzaal, maar beschikt ook over de gezelligheid van een huiskamer. Of je nu op het ruime balkon staat of vooraan bij het podium, je ervaart ieder concert alsof je bij de artiest op schoot zit. Als aan de buis gekluisterd zijn geluid en visuals een beleving op zich, want de Grote zaal is uitgerust met state-of-the-art-geluidsapparatuur en een indrukwekkende, professionele lichtshow.

Arena
Met deze frisse, multifunctionele zaal kan werkelijk van alles. Het podium valt overal te plaatsen, evenals het publiek. We kunnen de hele zaal gebruiken als dansvloer of juist als podium, en door het rondomlopende balkon is de Arena bovendien vanuit alle hoeken en gaten te bekijken. Alle faciliteiten op het gebied van licht en geluid zijn aanwezig en afhankelijk van de opstelling heeft de Arena een capaciteit van ca. 250 personen.

Het Neushoorn Café
Het Neushoorn Café is een plek waar je van donderdag tot zaterdag avond terecht kan voor gezellige activiteiten, leuke concerten en feesten waar je helemaal los kunt gaan. Voor iedereen wat!

Natuurlijk! Hier kun je jouw spullen veilig opbergen tijdens het festival.

Op én om dit festivalterrein geldt een verbod op het bezit, het gebruik en het verhandelen van lachgas. 

Op het festivalterrein kun je zowel met contant geld betalen als pinnen. Je kunt hier echter geen contant geld opnemen. Het is dus slim om van tevoren wat te halen bij de pinautomaat voor de bus, taxi, lockers of een toffe pet of andere merchandise…

Heel graag zelfs! Neem vooral je (digitale) fototoestel, videocamera, GoPro of mobiel mee om de vetste momenten vast te leggen. Voel je ook vrij om deze met #raverzfestival te delen op Instagram of Facebook. Laat je selfie-stick alleen wel thuis!

Een (semi-) professionele camera is helaas niet toegestaan. Wil je op beroepsmatige wijze opnames maken van het evenement, dan kun je een persaccreditatie aanvragen via het contactformulier hieronder.

Je mag gewoon eventjes weg om later weer terug te komen. Maar we zorgen voor voldoende eten, drinken, muziek, loungeplekken en meer om het hele festival vol te kunnen houden!

Dat mag niet! Gelukkig hebben we op het festivalterrein genoeg lekkers te koop, dus dat moet helemaal goedkomen. De enige uitzondering hierop is als je een bepaalde voedselallergie hebt. Is dat het geval, stuur ons dan een berichtje via info@raverz.nl met een beschrijving en doktersverklaring in de bijlage. Je ontvangt van ons bericht met een akkoord per mail, zodat je bij de entree geen problemen zult ondervinden.

Het is toegestaan om medicijnen mee te nemen in een dosis die je maximaal nodig hebt op 1 dag. Een doktersverklaring/medicatiepaspoort is noodzakelijk.

De beveiliging zal jouw documentatie beoordelen en de medicijnen controleren. Het kan zijn dat de EHBO jouw medicijnen (bijvoorbeeld als deze gevaarlijk zijn i.c.m. alcohol) in bewaring neemt en je deze enkel kan innemen bij de EHBO.

Heb je een allergie? Stuur dan een mail naar info@raverz.nl met een beschrijving. We kijken dan samen met jou naar de voedingsmogelijkheden op het terrein. 

DJ

CONTACT

Staat jouw vraag en antwoord hier niet tussen? Laat het ons dan weten via ons contactformulier of neem contact op via info@raverz.nl

RECENT POST

Scroll naar boven